Detall d'un peu a l'església de Seurí

Visites

Sant Víctor de Seurí: l’art de la natura

La visita habitual per descobrir com la natura es fa art en l’obra de Santi Moix i conèixer quins són tots els significats i detalls que amaga… És una visita comentada d’1 hora de durada.

L’art dels sentits

Nova visita. Per descobrir l’indret a partir de les emocions que genera.

Reserves

Cal fer reserva prèvia.

6€ per adult
4’5€ per a joves entre 13 i 18 anys

NO accessible per a persones amb discapacitat

L’aforament és limitat

Fora dels horaris habituals també es pot concertar visita per a grups (obertura a partir de 12 persones o pagant l’equivalent).

També disposem d’activitats familiars i per grups d’edats. Consulta’ns.

Cal reservar-la prèviament al 677 701 820 (via missatge), des del formulari d’aquesta web o bé enviant un mail a peperepepcultural@gmail.com.

En cas de no haver-hi cap reserva, l’espai roman tancat.

Logo Peperepep

Reserva ara

Horaris temporada 2024

A les 13, 18 i 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí, l’art de la natura”

A les 13 i 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí: l’art de la natura”

A les 18 hores, nova visita “L’art dels sentits” i a les 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí: l’art de la natura”

  La reserva no és automàtica. En rebreu la seva confirmació.  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: AJUNTAMENT DE SORT
  Finalitat del tractament: Gestionar la reserva, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions. Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per
  exercir els teus drets: dpd@sort.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.