Santi Moix neix a Barcelona el 1960.

Als 26 anys viatja a Nova York, on s’acaba instal·lant.

És un creador polifacètic, que ha treballat en nombroses disciplines: escultura, dibuix, pintura…

La seva obra és atrevida, enigmàtica, de vegades inquietant. Navega entre l’abstracció i la figuració, ocupant un paper rellevant la natura i la relació de l’home amb aquesta. 

Reserva ara

Horaris temporada 2024

A les 13, 18 i 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí, l’art de la natura”

A les 13 i 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí: l’art de la natura”

A les 18 hores, nova visita “L’art dels sentits” i a les 19 hores, la visita habitual “Sant Víctor de Seurí: l’art de la natura”

  La reserva no és automàtica. En rebreu la seva confirmació.  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  Responsable del tractament: AJUNTAMENT DE SORT
  Finalitat del tractament: Gestionar la reserva, si ens autoritza, l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions. Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per
  exercir els teus drets: dpd@sort.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.